Försäkra dig med Emirates

Många runtom i Sverige sliter just nu sitt hår i förtvivlan över att försöka lösa alla krav som numera ställs av olika länder i Asien – inklusive Thailand – för att man ska kunna resa dit. Kraven varierar lite men de har ett krav gemensamt och det är att man ska vara försäkrad med en försäkring som bland annat omfattar Covidvård.

Nu täcker de flesta Svenska hemförsäkringars reseskyddsdel de kraven och intygen som behövs skrivs ut av de flesta bolagen men om man inte har någon hemförsäkring eller tänkt stanna längre än hemförsäkringen täcker?

Man kan då teckna en separat reseförsäkring med något specialiserat bolag eller så slår man två flugor på samma gång!

 

Köper man en flygbiljett med Emirates innan den 30 november 2021 så ingår deras Multiriskförsäkring för hela resan. Du kan starta resan nästa år och vara borta så länge din biljett är gällande – flera månader om du så vill – och försäkringen täcker ändå. Förutsatt att du köpt biljetten innan den 30 november 2021 så gäller försäkringen.

Gör så här.

 

Gå in på Emirates hemsida och leta upp din drömresa, välj ut passande datum ock klicka på köp innan 30 november.  Skicka sedan ett mail till kundtjänsten på AIG som är det försäkringsbolag som står bakom Emirates multiriskförsäkring med uppgifter om vilket land du ska åka till och hur länge du ska stanna så kan de utforma de dokument du behöver för just det landet. Skriv på Engelska då kundtjänsten inte finns i Sverige.

 

Vips har du löst två saker, skaffat dig en flygresa tur och retur till  en drömdestination med ett av världens absolut bästa flygbolag och försett dig med ett bra försäkringsskydd under hela resan.

Emirates flyger med Boeing 777 dagligen från Stockholm

Emirates är ett flygbolag baserat i Dubai i förenade arabemiraten och de flyger till 157 destinationer med hjälp av en flygplansflotta på 270 plan av två olika typer Boeing 777 och Airbus A-380. Man har 172 olika nationaliteter anställda bland de drygt 45 000 medarbetarna.

 

En imponerande resa med tanke på att Emirates flög för första gången den 25 oktober 1985.