Att bara vara

Det finns ställen som man bara vill vara kvar på.

 

Kata Thani på Kata Noi Beach i Phuket är ett sådant ställe, här finns allt man behöver så det finns egentligen ingen anledning att lämna hotellet.

 

Checka in, och koppla av.

Hotellet har dominerat den lilla stranden på Kata Noi i Phuket under mer än 30 år och här finns allt du förväntar dig av ett resort hotell på en turistö, flera pooler, ett väl tilltaget antal restauranger, ett spa, gym, minmart, poolbar med servering och ljudet av vågorna i dina ören.

 

Men framför allt finns här personalen – den fantastiska personalen man nästan bara hittar i thailand. Min rumsstäderska som förutom att hålla mitt rum rent och fräscht exempelvis ordnade en skål så att jag slapp ha mina på marknaden inköpta rambutans i en plastpåse, gymkillen som varje dag riggade om maskinerna när jag kom dit för min dagliga specifika rehabträning, bagagekillen som snabbt hittade en skräddare som kunde laga mina trasiga byxor. Listan på hur den fantastiska personalen ställer upp kan göras lång.

 

I mitt jobb under snart mer än 25 år har jag bott på tusentals hotell runt om i världen och många av dessa är oerhört fina och fantastiska men bara i thailand har de servicen och vänligheten i blodet att det är som en naturlig reflex när man ber eller frågar om något. Det går automatiskt – med ett leende på köpet!

 

Kan man sen sitta på en strand precis vid hotellet med en god bok i handen och känna vinden från havet mot kinderna känns det perfekt – sitt ner, varva ner och njut…

Katathani Resort är öppet och en del av Phuket sandbox programmet med allt vad det innebär i form av åtgärder mot smittspridning och liknande och just nu erbjuder de en veckas vistelse för 18 900THB vilket är mycket billigt i jämförelse. Så har ni en vecka eller en månad över i höst, åk till Phuket och Katathani.

 

Väl på plats kan ni sjunka ner i en solstol och bara vara…

 

#phuketsandbox

 

#amazingthainess

 

#katathani