En försäkringslösning till Thailand

Nu när Thailand har öppnat upp för turism igen enligt Sandbox programmet är det många som är sugna på att resa dit och börjar planera en resa.

 

Trots att Sveriges UD hävt reseavrådan till Thailand så funkar i många fall inte den reseförsäkring man har i sin hemförsäkring för. att få ett Certificate of Entry eller CoE som det också benämns på grund av att många Svenska försäkringsbolag inte vill eller kan skriva ut korrekt dokumentation som krävs.

 

Det har vi tidigare rapporterat om här!

 

Men nu har det dykt upp en lösning för er som inte kan få ert försäkringsbolag att skriva ut korrekt dokumentation eller vill stanna längre än 45 dagar som brukar vara den övre gränsen för hemförsäkringarnas reseskydd, nämligen Tune Protect´s produkt Luma Thailand Pass 

Försäkringen finns i tre varianter, Plan 1 passar dig som behöver en “påhängsförsäkring” till din Svenska hemförsäkrings reseskydd och kostar 3 100THB som motsvarar ungefär 825 kronor för 30 dagar.

 

Saknar man hemförsäkring eller tänker stanna i upp till ett år i Thailand är det Plan 2 eller Plan 3 man ska välja, 30 dagar med plan 2 kostar 4 500 THB vilket motsvarar 1 200 kronor och Plan 3 kostar 6 100 THB vilket motsvarar 1 626 kronor.

 

Vill man stanna ett halvt år, 180 dagar, så kostar Plan 2,  24 100 THB vilket motsvarar ungefär 6426 kronor och en Plan 3 försäkring går lös på 27 800 THB vilket motsvarar 7413 kronor i dagens valutakurs.

 

Försäkringen är enkel att teckna online via denna länken och följ sedan instruktionerna tills du kommer till betalningen som du enkelt löser med ett kreditkort, Visa eller Mastercard fungerar och när det är klart får du strax efter de nödvändiga dokumenten do behöver för att söka ett Certificate of Entry via Thailands ambassad här!

OBS! fyll i formuläret med Google Chrome webbläsare så fungerar det bästa, alltså inte med. Safari,IE eller med mobiltelefonen.

 

 

När det är ifyllt, betalat och klart kommer du att få ett dokument som detta in din inbox och det bifogar du din ansökan om Certificate of Entry.

 

Njut av semestern!