Black friday week

Nu är det dags att börja titta över biljetter till asien nu under vinterhalvåret och Qatar Airways har en del bra Black Friday erbjudanden soom gäller fram till den 30 november. Vi har tittat på ett par erbjudanden.

Undviker man resperioden under fotbolls – VM som är 20 november till 18 december så kommer man ner i hyfsat rimliga priser. här följer några exempel.

Qatar Airways har inlett ett samarbete med Finnair och det innebär att det är Finnair som sköter flygningarna mellan Arlanda och Doha nuförtiden 

Vill man åka till Phuket utan att passera Bangkok under perioden 18 december till 14 januari får man räkna med att lägga 19 176 kronor för en biljett. Men då täcker man hela peak perioden.

Vill man ta sig till Bangkok för att därifrån ta sig vidare kostar det under perioden 19 december till 18 januari kostar det 13 950 kronor.

Men då åker man i den absoluta högsäsongsperioden.

Tar man en månad lite senare under 2023 till exempel 25 januari till 25 februari kommer man undan med 9 219 kronor till Bangkok.

Numera kan man ju stanna i Thailand i upp till 45 dagar utan att behöva söka visum och vill man utnyttja det och stanna 43 dagar på Phuket mellan den 24 januari och 8 mars för 13 322 kronor.

Naturligtvis är det dyrt ifall man har i åtanke att priserna innan pandemin var på en helt annan nivå – utom under den absoluta högsäsongen-som alltid legat högt.

Men just nu är det skyhöga bränslepriser, få tillgängliga  flygstolar och ett högt bokningstryck vilket avspeglar sig i prissättningen.

Man får helt ekelt avgöra själv ifall man tycker energiboosten man får av en tripp  till något av Thailands alla paradis är värt priset man får betala nuförtiden.

Koh Chang
Bangkok
Khao Lak
Khanom
Krabi
Phuket
Föregående
Nästa