Resebranschen

På den här sidan publiceras nyheter från resebranschen, innehållet är mest inriktat på de som arbetar i resebranschen men även andra resenärer kan ha nytta av artiklarna på denna sida.

Vill ert företag medverka under denna vinjett så skicka ett e-mail till oss på :

b2b@destinationasien.se

On this page we publish news and appointments from the travel industry but ordinary travelers might also find this pages interesting.

If your company wants to participate under this headline please send an e-mail to us on :

b2b@destinationasien.se

Bloggar

Stefan Christensen
I söndags körde ett flygplan från flygbolaget Nok Air Mini av landningabanan i den thailändska staden Udon Thani, ingen av de 26 passagerarna eller någon ur besättningen kom till skada.
Stefan Christensen
Det finns ju en hel roliga skyltar och märkliga klistermärken som talar om ditt eller datt här i Asien-felstavat och fle placering är mer regel än undantag här.
Stefan Christensen
Det spelas faktiskt ishockey i Bangkok, nej det är inte något påfund som lockoutade NHL spelare kommit på utan i snart 20 år så har det mer eller mindre organiserat funnits möjligheter att se på ishockey under solsemestern.
Stefan Christensen
PC Air startade under 2011 och skapade initialt rubriker genom att aktivt söka efter transsexuella, eller så kallade Ladyboys, till kabinpersonalen.
Stefan Christensen
Kambodjas förre kung Norodom Shianouk har somnat in 89 år gammal i Bejing.

Inför Asean Tourism Forum 2016

Den 18 Januari är det dags, då sparkar årets upplaga av Asean Tourism Forum igång i Filippinernas huvudstad Manila. Det blir 5 dagar med många möten, konferenser, presentationer och nätverkande för delegaterna från de 10 ASEAN länderna.

2016 är ett väldig speciellt år då man just introducerat AEC, Asean Economic Cooperation, som enklast kan beskrivas som ett litet mini EU där rörligheten för människor, varor och arbetskraft väsentligen förenklats.

Vi på Destination Asien kommer att närvara vid detta event och rapportera hem till er som är nyfikan på vad som sker i denna intressanta region för turister. Det kommer även att bli lite reportage från Manilan, Bohol och Cebu under veckorna som kommer så håll ögonen öppna.