Bloggar

Stefan Christensen
Sedan förra veckan så inriktar sig Suthep och hans anhang på klanens Shinawatras affärsimperium.
Stefan Christensen
I Ukraina har den folkvalde men korrupte ledaren Viktor Janukovytj tvingas avgå efter ett folkligt uppror mot honom och hans politik samt försök att begränsa demokratin i Ukraina.
Stefan Christensen
Så då är det åter dags för det Thailändska folket att ta till gatorna för att demonstrera mot en regering som missköter sitt mandat.
Stefan Christensen
Idag är det precis 40 år sedan "De tre tyrannerna" Thanom Kittikachorn, Praphas Charusathien och Narong Kittikachorn fick lämna över makten till folket i Thailand.
Stefan Christensen
I söndags körde ett flygplan från flygbolaget Nok Air Mini av landningabanan i den thailändska staden Udon Thani, ingen av de 26 passagerarna eller någon ur besättningen kom till skada.

Ettt gratis möte i Bangkok

Vad sägs om att få åka på en helt gratis resa till Thailand? Vi på Destination Asien har en plats kvar till Bangkok med 5 dagars vistelse på 5-stjärnigt hotell inkluderat att ge bort helt gratis!

 Det finns dock en del krav som måste uppfyllas först innan du kan börja planera resan, för det första måste du vara aktiv inom resebranschen. Närmare bestämt den delen av branschen som populärt brukar kallas för MICE sektorn.,Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions. Ni ska redan eller planerar inom en snar framtid att göra affärer med Thailand och de närliggande länderna. Då är ni den perfekta kandidaten för att bjudas in till IT&CMA i Bangkok som går av stapeln mellan den 30/9-3/10, 2014 på Bangkok Convention Center.

Efter 4 dagar på mässan finns det möjligheter att delta i olika utfärder, besöka leverantörer, nya destinationer eller vad som faller er in.

Erbjudandet gäller dock bara till den 1 augusti 2014 så är ni intresserade hör av er omgående till oss på Destination Asien via e-post info@destinationasien.se så berättar vi mer om hur det går till rent praktiskt.