Bloggar

Stefan Christensen
I söndags körde ett flygplan från flygbolaget Nok Air Mini av landningabanan i den thailändska staden Udon Thani, ingen av de 26 passagerarna eller någon ur besättningen kom till skada.
Stefan Christensen
Det finns ju en hel roliga skyltar och märkliga klistermärken som talar om ditt eller datt här i Asien-felstavat och fle placering är mer regel än undantag här.
Stefan Christensen
Det spelas faktiskt ishockey i Bangkok, nej det är inte något påfund som lockoutade NHL spelare kommit på utan i snart 20 år så har det mer eller mindre organiserat funnits möjligheter att se på ishockey under solsemestern.
Stefan Christensen
PC Air startade under 2011 och skapade initialt rubriker genom att aktivt söka efter transsexuella, eller så kallade Ladyboys, till kabinpersonalen.
Stefan Christensen
Kambodjas förre kung Norodom Shianouk har somnat in 89 år gammal i Bejing.

Kuching är redo för ATF 2014

Så då är snart 1600 delegater från turistbranschen på plats i den Malaysiska delstaten Sarawaks huvudstad Kuching. Under en vecka ska Kuching och världens tredje största ö Borneo stå värd för ASEAN ländernas största turistkonferens.

Denna turistkonferens roterar mellan de olika 10 ASEAN länderna och har under tidigare år arrangerats av Malaysia i bland annat Langkawi, Penang och Kuala Lumpur. Det är en chans för värdlandet att visa upp sig själva och sina senaste innovationer inom turistnäringen inför en kunnig och kritisk publik bestående av utställare från ASEAN länderna samt inköpare och journalister från hela världen.

Evenemanget kommer till största delen att hållas i det helt nybyggda Borneo Convention Center Kuching som ligger precis i utkanten på staden och markerar en ny fas i Borneos och Sarawaks turisthistoria genom att erbjuda MICE faciliteter i världsklass.

Vi på Destination Asien finns som enda svenska media på plats och kommer att rapportera direkt härifrån under veckan till er.