Stefan

Journalist och redaktör för Destination Asien. Jag har jobbat med och runt Asien sedan 1997 och finner mig idag lika hemma i stora Bangkok som i lilla Höganäs. Under åren har jag jobbat åt de flesta svenska tidningar både ur morgon och kvällspressen. Bland mina arbetsgivare så finns Aftonbladet, Expressen, Helsingborgs Dagblad, Barometern, Borås Tidning, GT, Sydsvenskan, RES, Travel News, Vagabond och jag har även medverkat i radio Malmöhus nyhetsprogram. 

Jag har en hatkärlek till media, jag älskar media men är samtidigt kritisk mot mycket inom media vilket ni kommer att kunna märka i min blogg här men fokus kommer att ligga på det vardagliga, dråpliga men även allvarliga saker som korsar min väg.

Bloggar

Stefan Christensen
Du vet väl om astt du kan följa oss på Instagram?  Vi finns på #intheknow.
Stefan Christensen
I söndags körde ett flygplan från flygbolaget Nok Air Mini av landningabanan i den thailändska staden Udon Thani, ingen av de 26 passagerarna eller någon ur besättningen kom till skada.
Stefan Christensen
Det finns ju en hel roliga skyltar och märkliga klistermärken som talar om ditt eller datt här i Asien-felstavat och fle placering är mer regel än undantag här.
Stefan Christensen
Det spelas faktiskt ishockey i Bangkok, nej det är inte något påfund som lockoutade NHL spelare kommit på utan i snart 20 år så har det mer eller mindre organiserat funnits möjligheter att se på ishockey under solsemestern.
Stefan Christensen
PC Air startade under 2011 och skapade initialt rubriker genom att aktivt söka efter transsexuella, eller så kallade Ladyboys, till kabinpersonalen.

I en Laotisk tuk-tuk

Det finns ju en hel roliga skyltar och märkliga klistermärken som talar om ditt eller datt här i Asien-felstavat och fle placering är mer regel än undantag här.

Bilder

 

Som dessa två klistermärken i en tuk-tuk som plöjer fram på gatorna i Vientiane. "Forbid throw rubbish outside" kan man ju förstå men sedan i kombination med det andra klistermärket blir det mer förvirrande. Är det hon som är "rubbish" som man inte får slänga ut eller? Det ser nämligen onekligen ut som om handen gör det med den bystiga kvinnan på bilden.

Eller så är det helt enkelt så att man uppmanas vänta med sitt kopulerande tills man kommit fram för att inte tuk-tuk föraren skall bli förvirrad av sina backspeglar och köra i diket?