Med en korvkiosk på taket

Bland Bangkoks 50+ takbarer gäller det att profilera sig gentemot de andra, Bangkok Marriott på Sukhumvit Soi 57 gör det genom att har en full 360 graders utsikt från toppen – och för att de släpat upp en korvkiosk dit!

En korvkiosk där du kan få en varm korv med bröd av både kyckling och nötkött hör inte till vardagen på Bangkoks takbarer

Den är inte högst eller störst men den är speciell. Man tar hissen upp till 45 våningsplan där det finns en bättre restaurang av balkongtyp med hänförande utsikt. Ytterligare en hiss upp så hamnar man på våningsplan 48 och här finns det en bar för de som vill sitta ner och äta en bit och det som är unikt – en vagn som säljer korv med bröd!

 

Det har nog ingen annan takbar?

 

Finns korv med både kyckling, gris och nötkött, hon förstod inte min fråga om vegansk korv men jag tror inte de har det.

 

På 49 våningen, som man får ta trappan upp till, finns det en rund bar centrerad med ståbord utspridda på resten av taket samt en liten loungehörna. Det rekommenderas att boka bord här om man vill vara säker på att få plats.

De har en del signatur-cocktails som man har 50% rabatt på under Happy Hour mellan 17-19 så då klarar man sig med 200-300 baht för drinken.

Var? Bangkok Marriott Sukhumvit Soi 57, lättast att ta Skytrain till stationen Thong-Lo som har en egen utgång vid hotellet.

 

Övrigt? Det är gratis att åka upp i takbaren, vårdad klädsel rekommenderas även om det inte står specifikt hur man ska vara klädd – det är ju dock ett 5-stjärningt hotell och då behöver man ju inte se ut som en luffare.